dumhuve

hejsan bloggen, förlåt för jag inte bloggat.. de va ett tag sedan.. ahja.. igår blev det emmaboda, va en stund med emelie, sen träffade jag josse&jonte, så va med dom ett tag tills jag drog hem, på tåget träffade jag några randoms som började snacka med mig, haha.. *asgarv* heh.. sen träffade jag khoen en stund, sen ringde min storasyster mig & berättade en väldigt hemsk sak som gjorde att det inte blev så mkt sömn inatt, men det är saker man får ta.. att du inte bara förstår vem som är värst!?!?! dumhuve.. ahja.. nu sitter jag iaf här med alexandra och vi ska ner till hästarna nu, ha det göttt.. pussaarr!

trött

hejhejbloggen.
igår va det onsdag? först blev det skolan, mådde piss hela dagen. eftersom jag hade så jäääklans ont i magen, drog iallafall hem vid 14.22.. sen blev det 15.15 bussen med linnéa, trevlans! när jag kom hem så käkade jag lite, sen kom sandra, amelia, carin&tony.. vi va i stallet nstan hela tiden, hah. carin & jag kom på värsta grymma låten, uscha. ni skulle bara höra vilket damp vi hade, sen tog vi mongosnygga bilder. HAHA! jäla cepe.. vid 22 tiden? kom mamma&dom med min lille ponny, så fin va hon! jag lastade ut henne och släppte in henne i hagen, drog hem sen.
somnade så jäkla fort, uscha.. vaknade vid 6 av att carin knackade på min dörr :( uscha.. ville ju sooovaa...
blev upp & fixa sig, sen ner till stallet & sen skolan, efter skolan så blev det snacka en stund med julia & andy.. sen drog julia hem, och andy gick på lektion, dissarnnnaaa.. så jag drog och väntade på uno.. sen kom jag hem, käkade sen drog jag ner till stallet, fixade min lilla prinsessa och sen blev det att rida, ååh.. så fin&duktig va hon.. jag älskar redan den hästen!! efter ridturen så blev det att följa med maja,vilma&emilia och kolla när dom red på ridskolan, de gick väl bra för dom, :) sen har jag inte gjort så mkt mera, bara drygat.. nu ska jag nog sova, har fruktansvärt ont i min mage just nu så jag vill bara döda mig själv, hah.. men sovgott&godnatt!
sabina jumper&ellen jörgensen.

sabina




imorgon dyker en nu liten pärla upp i hagen min!
hihihihih, är så glad!! visst är hon fin? :)

min helg kortfattat

jag ber ännu en gång om förlåtelse att jag inte bloggat på ett tag, men jag orkar inte. inte kul att blogga när typ ingen läser eller kommenterar mina inlägg, haha. iallafall..
fredag - skolan, efter skolan va jag en stund med emelie, denny,felicia&sophie på stationen, sen gick mitt tåg till lessebo, träffade på eric adolfsson på tåget, så snackade med honom tills jag va i lessebo, sen gick jag till konsum och carin kom dit, vi gick upp till skolan & träffade folk, khoen, timmy, hanna, sara m.m.. sen drog vi till carins bror, träffade på två söta småbarn i de huset, haha. sen vid 4,5? kom pia och körde hem oss till vida, eller tja, carin övningskörde & de gick faktiskt bra för henne, haha jag är iallafall säker när jag åker med henne ;)
när vi kom hem så gjorde vi inte så mkt,hahaha..
lördag - vaknade vid 7. fixade mig klar, sen drog vi till folkracebanan, vid 8 så blev det kursen i tre timmar, fick två "pauser" sen efter kursen så blev det uppkörning, när det väl blev min tur så sket sig allt.. hahaha, jag failade totalt.
men ahja, skitsamma, jag klarade det iaf ;) är lite usel på att köra i typ slow motiooon! (a) råkar bara trycka lite för mkt på gasen, hahahahaha... hela jag är fail!! sen städade jag hela mitt rum när jag kom hem, carin hjälpte mig, hihi.. sen drog vi till lessebo, där fixade jag mig lite, sen drog carin, eric, tony, sandra & jag till stan för någon bilträff typ. sen slutade det med att vi plööötsligt va i vislanda ;) haha.. inte så kul att mitt hjärta började krampa igen .. ): blev rädd faktiskt ..
sen åkte vi hem, somnade direkt när jag va hemma ..
söndag - konfaaaaaaaaa! vaknade vid åtta? fixade lite, sen drog jag till kyrkan med hela mitt pick&pack.
det blev att öva lite, sen byta om & fika, men jag åt ingenting, va så nervös. men sen blev det gå upp till kyrkan när klockorna ringde, sen körde vi bara på med våran "uppvisning" eller vad man ska säga? de gick super bra tkr jag :) men det är lite deppigt att de aldrig mera kmr bli som förut :( varje torsdag&sånt?.. uscha.. men men..
efter konfan va klar, så blev de att krama de flesta, och fick blommor av vår gamla lärare jonas, värsta gulligt att han kom dit ju! :) sen drog hela "släkten" hem till mig, vi åt,fikade och öppnade "paket".. fick 3000 kronor&tre jätte gulliga halsband, looove! sen har det inte hänt så mkt mera idag.. nu ska jag plugga, ha de bra. pusssss

måndag

hejsvejs blogggggn, i helgen har jag varit sjuk. feber&huvudvärk och massa mer, mått allmänt skit.
så idag blev det doktorn, jag kollade mig i halsen i går, ja. helt vit&äcklig, så trodde det kunde vara halsfluss igen.
(hade de för två veckor sedan) .. men doktorn sa att de va ett slags virus, som jag inte fick något pencelin för, så jag ska bara äta halstabletter och sånt, men de gör fett ont i halsen ): buhu.. men ahja.. imorgon blir det i skolan endån, måste verkligen dit!!! har lite grejer jag mste fixa, både med läxor&folk.. men nu ska jag sova tror jag, är trött..
hehe.. puss&godnatt!

lördag

hejsan bloggen, igår var det fredag och det blev att vara ute med hanna och dea, vi satt och diskuterade lite skit, haha. sen vid halv ett drog jag hem? somnade vi ett, halv 2.. vaknade vid 9 av att emil kom inklampades på rummet och sa att det luktade kärring i hela huset, haha! vid 12 drog pappa, jag, emil, petra&anna till stan, fick en ny platttång av farsan, eftersom min andra gick sönder, haha.. men det blev en likadan, sen köpte vi en tröja, hih.
tack farsan ennu en gång! sen drog vi hem vid halv 4 kanske klockan va? när jag kom hem så somnade jag i sängen direkt, vaknade i omgångar, mådde inte bra asså. låg och hostade, snöt mig hela tiden, och hade ont i magen, sen kände jag att jag hade feber och det har jag fortfarande, det är helt tungt i kroppen.. usch fy.. va ute en stund förut och träffade hanna&dea igen, sen drog jag hem vid halv 11, haha :) nu sitter jag och dunkar världens bästa låt!
a year without rain - selena gomez! käääääääärlek!! haha, nu ska jag sova igen, imorgon blir det att åka med bröderna och farsan och kolla när dom ska tatuera sig, NAJZ! :) ha det super, pussar / belleeen

fjortisbilden bjuder jag på

skriver lite här

heysveys blåggen :)
idag har jag varit på praoen, gjorde inte så mkt, vi åkte in till stan för att kolla på teater typ? de va väla nice :)
sen efter den va slut gick vi på mcdonalds, huhu. sen drog dom hem, och jag stannade kvar eftersom jag skulle till tandläkaren, efter jag varit hos tandis, så drog jag och köpte klänningen till konfirmationen, hihi sen köpte jag smink, det behövdes verkligen ska jag säga dig, heh! drog hem till vida, sen drog jag till skruv och hämtade min väska sen bar det åt mot hovmantorp, sen när jag kom hem så provade jag mina folkracekläder som kom igår? hhehe, asnice!
overall,hjälm,balaklava,handskar,skor&nackskydd, fett nice ju! :) sen pratade jag lite med brorsan min, vid åtta? drog jag ut och träffade dea däck & hanna panna, vi satt vid skolan och pratade lite, hehe. sen träffade vi arvid&hampus, haha. friska killar dedär ;) sen drog hanna&dea hem, jag med.. ska väla dra ut och träffa dom snart igen, dom skulle bara käka, heh. men nu funderar jag på om jag ska ta en alvedon för har så jäkla ont i huvudet och munnen, (spänt tandställningen idag) sen ska jag väl sätta igång någon film, ? vi får se :) ha det superduper, puss på er alla!

jag förlorar

hej svejs bloggen, idag blev det upp vid halv 7, fixa lite sen dra ut till taxin, sen skruv och praoen, vi gick och kollade på kosläpp med fklass, 1-2. gutt ju(: sen efter praoen tog jag taxin med maja&vilma, vi drog och kollade på fåren medans taxigubben körde och lämnade alla andra ungar, sen hämtade han upp oss. stack hem, duschade, sen drog jag till lessebo till carin, vi drog på vårkonsert, bikupans kör sjöng, så söta så :) hahah. sen träffade man timmy, kevin&sultan, hah. sen kom uno och hämtade mig, har inte gjort så mkt mera, provat kläder tills imorgon, haha.
nu ska jag snart sova, sen imorgon blir det praoen igen, orkar inte.. hahaha.. men måste ju! ni får ha det bra, pussarrrrrr!
10 dagar kvar, tagga satan! licenstagning.. jag är nervös .. hahaha ..
min fina vän där på bilden! puss
hannaströmholm♥

listen to your heart

hej bloggen, de va ett tag sedan :)
idag har jag varit på praoen, inte gjort så mkt, drog hem vid halv tre, gutt! sen idag har jag mest bara varit nere i stallet, sen har jag bara varit hemma och dunkat musik.
imorgon blir det praoen, sen lessebo på kvällen. hihi super!
ha de bra, puss

min far är bäst

ja min pappa är bäst, det bara är så :)
han beställde hem folkraceutrustningen i fredags, tack pappa!
loveyaaa! <3

du kom som en vind

hejsvejs, idag har jag varit ganska seg, varit med linus hela dagen, vi har bara kollat tv. sen vid 5 tiden kom mamma och vi drog hem, sen blev det fixa rummet lite, sen gick jag ut och gick en runda. ganska gött att bara vara själv så man får tänka ifred, pratade med mig själv förut, och det va riktigt skönt att prata ut, sen gick jag ennu en gång med lillebrorsan. gick och sjöng, hah. efter de drog jag in och lyssnade på musik. + jag hatar spotify.. dom har begränsat lyssnandet.. fuck.. igår var det ju valborg, gjorde inte alls mkt.. va med carin, linus&eric.. vi va i skruv en runda..
sen drog carin och eric till vida, tråkigt.. men dom skulle ju på folkrace och jag fick inte hänka eftersom jag skulle på konfan .. men nu har jag gått alla gånger .. fett bra! nu ska jag snart sova, imorgon blir det lågstadiet, (prao). hihi!
ha det super i veckan, pussssen / ellenn
- okej, jag ska försöka glömma -

RSS 2.0